Powerstrips zijn aromatische natuurlijke ontspannings pleisters voor op de huid. Deze pleisters zijn door de FDA, de "Food and Drug Administration" van de Verenigde Staten van Amerika, geclassificeerd als een klasse 1 product in de categorie medische hulpmiddelen.

Aan de buitenkant, die niet op de huid gaat, zie je in 16 talen het woord liefde staan. Deze kant bevat het element germanium. Germanium zorgt ervoor dat er een diepe warmte ontstaat onder pleister in je lichaam. Een Far infrared warmte. Deze warmte veroorzaakt een enorm goede doorbloeding, waardoor het vermogen van de cellen om afvalstoffen af te voeren wordt vergroot en daarmee ook de opname van voedsel op celniveau wordt vergroot. 

Aan de binnenkant van de pleisters, die op de huid geplakt wordt, vinden we rode Koreaanse Ginseng en Marine Fytoplankton. 

Rode Koreaanse Ginseng staat bekend om pijnbestrijding kan de energie verhogen, versterking van het immuunsysteem, gunstig effect op de bloeddruk, anti-stress en anti-verouderings effceten.

Marine fytoplankton is de basis van alle voedselketens en bevat bijna alle noodzakelijke voedingsstoffen in bio vorm, met als belangrijk onderdeel zilverionen.  Dit versterkt je vermogen je tegen schimmels, bacteriën en virussen te wapenen.


Het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt weer sterker met als gevolg dat jouw energie niveau omhoog gaat en je op een ontspannen manier alle uitdagingen aan kunt gaan.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Powerstrips

  • Model: Powerstrips
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €83,00


Beschikbare opties:


Tags: Powerstrips