Created by Earth, ons verhaal12 jaar geleden zijn wij op het Griekse eiland Lesbos, waar mijn zus woont. Zij werkt daar bij The Earth Collection, een kledingshop met kleding van natuurlijke materialen.
Elke dag zijn ook wij in die shop te vinden en zo raken wij vertrouwd met natuurlijke mode....

Spontaan ontstaat het idee om een zelfde winkel in Nederland te beginnen. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs en mijn moeder werkt niet meer, maar had eigen kledingzaken in het verleden. 
Terug in Nederland nemen wij contact op met The Earth Collection en, to make a long story short, beginnen wij onze zaak in Alkmaar.
Al snel leren we nieuwe merken kennen die goed bij ons concept passen en ook nog eens super duurzaam en biologisch zijn. De keuze is snel gemaakt, we willen gaan voor duurzame en eerlijke merken.Nu zijn we al 11,5 jaar open in het centrum van Alkmaar, we hebben veel duurzame organisaties zien opstarten, zoals Eerlijk Winkelen. (Alkmaar heeft een grote Eerlijk Winkelen route). 
Zelf zijn we ook verder gegroeid en hebben deze webshop geopend zodat we onze producten aan een groter publiek kunnen tonen. 
We zijn blij met de groeiende interesse in duurzaamheid en fair traden en zijn dan ook van plan nog wat jaren door te gaan.

Voel je welkom bij ons, we geven graag kledingadvies als je dat wilt


Openingstijden winkel in Alkmaar:

dinsdag t/m zaterdag 10.00-17.00


adres winkel in Alkmaar:

Verdronkenoord 139

1811Bd Alkmaar

Tel: 0725200545

E-mail: info@createdbyearth.nl